Siirry sisältöön
Verkkokauppa.com – Todennäköisesti aina halvempi
Etusivu / Tuote 61235

LaCie Rugged 320 GB FW400/FW800/USB2.0 - ulkoinen kovalevy

Maksupalvelut

Tuote-esittely

LaCie Rugged on kestävä ja nopea kannettava kovalevy liikkuville käyttäjille. Se suojelee tietojasi jokapäiväisiltä kolhuilta ja iskuilta. LaCie Ruggedin ainutlaatuinen kumisuojus ja alumiinikuori suojaavat kovalevyä sen tiputukselta jopa pöydän korkeudelta.

Kolmella liitännällä varustettu LaCie Rugged -kiintolevy on suunniteltu suojaamaan tiedot jokapäiväisen käytön kolauksija ja kolhuja vastaan. LaCie Ruggedin ainutlaatuinen alumiinikotelo ja kumisuojus suojaavat sitä pudotuksilta. Viimeisimmän FireWire 800 -teknologian ansiosta se soveltuu erinomaisesti videoeditointiin ja digitaaliseen sisällöntuotantoon. Maailmankuulun Neil Poultonin suunnittelema ainutlaatuinen kiintolevy parantaa LaCien tunnettua luotettavuutta entisestään.

LaCie Rugged saa virran FireWire- tai USB-liitännästä, joten kömpelöä verkkolaitetta ei tarvita. FireWire 800:n siirtonopeus on kannettavien kiintolevyjen huippuluokkaa suuren väylänopeuden (800 Mb/s) ansiosta. LaCie Rugged on heti valmis monikäyttöympäristöön, ja se voidaan alustaa erikoistarpeisiin sopivaksi.

Ominaisuudet

  • Kätevästi heti käyttövalmis
  • Kompakti, taskukokoinen muotoilu
  • Lakattu, naarmuuntumaton alumiinikotelo
  • Pudotukselta suojaava kumisuojus
  • Virta FireWire 800/400- tai USB-väylästä
  • Ohjaimia ei tarvita Windows 2000/XP- eikä Mac OS X -käyttöjärjestelmissä
  • Mukana toimitetaan LaCien 1-Click-Backup varmuuskopiointiohjelmisto
  • Kovalevy: 2.5" / 5400RPM / 8MB välimuisti.

Hintaan sisältyy jopa 10 GB Wuala-verkkotallennustilaa kahdeksi vuodeksi, jolla voit jakaa helposti digitaalista sisältöä. Jos tarvitset Wualasta enemmän gigatavuja, voit ostaa lisätallennustilaa tai vaihtaa paikallista levytilaa verkkotallennustilaan ilman lisämaksuja; tämä on yksi Wualan uutuuksista. Voit esimerkiksi luovuttaa 50 gigatavua tietokoneesi levytilasta ja saada tilalle jopa 50 gigatavua Wuala-verkkotallennustilaa.


Maahantuotu 2010 aikana. Ei sisällä hyvitysmaksua.

Lisätiedot

Tuotteen tiedot
BrändiLaCie
Tuotekoodi301832
EAN
Takuutiedot
Takuuaika24 kk
Takuuohjeet
Takuuasiat Verkkokauppa.com asiakassivujen ohjeilla.
Myyntihistoria
Viimeksi saapuneet
Ei tietoa
Viimeksi myyty
Ei tietoa
Lisätty valikoimaan12.2.2008