Siirry sisältöön
Verkkokauppa.com – Todennäköisesti aina halvempi
Etusivu / Tuote 68179

Guitar Hero - On Tour DS-peli

Maksupalvelut

Tuote-esittely

Rock on! Guitar Hero: On Tour tuo maailmansuosion saavuttaneen Guitar Hero -pelisarjan myös DS-käsikonsolille innovatiivisella ohjaimella varustettuna!

Guitar Hero Grip -lisälaite istuu napakasti DS:n ympärille ja ainutlaatuisella Guitar Hero plektra-stylus-kynällä soittaminen vie Guitar Heron aivan uudenlaiselle tasolle - käsikonsoleista puhumattakaan: tällaista ei nimittäin ole ennen DS:llä nähty!

Vain ja ainoastaan Nintendo DS -pelialustalle suunniteltu On Tour tarjoaa mukavaa musapelattavaa, liikuitpa tai rentouduitpa sitten missä tahansa!

Ominaisuudet:

  • Guitar Hero: On Tour jatkaa suosittua pelisarjaa uudella pelialustalla ja tarjoaa addiktoivaa musapelattavaa nyt myös helposti kannettavassa muodossa - soitteli biisejä sitten yksittäisinä viihdepaloina tai haastavassa rock'n'rollia tarjoavassa uramuodossa.
  • Yksinpelin lisäksi mukana on myös langattoman verkon yli toimiva yhteistyömuotoinen moninpeli sekä toisiaan vastaan pelaajat pistävä battle mode. Mukana on myös ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten esim. mikrofoniin puhaltamisen avulla tapahtuva pyrotekniikoiden sammutus sekä kosketusnäytön kautta tapahtuvat erikoistoiminnot.
  • Mukana on viisi avattavaa keikkapaikkaa, runsaasti persoonallisia soittimia sekä kuusi pelattavaa hahmoa.

Huom: Ei sovi uuteen Nintendo DSi -konsoliin.

Lisätiedot

Tuotteen tiedot
BrändiActivision Blizzard
Tuotekoodi4676GHONT
EAN5030917054495
Takuutiedot
Takuuohjeet
Tuki sähköpostitse support@activision.co.uk (englanti). Puhelintuki 09-3158 4372 (ruotsi tai englanti) ark klo 12.00-20:00. Webistä http://support.activision.com (englanniksi)
Tuotepakkaus
Pakkauksen koko14 cm x 17 cm x 2 cm
Pakkauksen paino0,1 kg
Pakkauksen tilavuus0,000476 m³ (0,476 l)
Myyntihistoria
Viimeksi saapuneet
Ei tietoa
Viimeksi myyty
Ei tietoa
Lisätty valikoimaan26.6.2008