Siirry sisältöön
Verkkokauppa.com – Todennäköisesti aina halvempi

WD Black SN770 2 Tt M.2 NVMe SSD -kovalevy

Maksupalvelut

Arvostelut

Arvosana 4.8/5 perustuen 13 arvosteluun4,8
Lue kaikki 13 tuotearvostelua
  • 10%
  • 20%
  • 30%
  • 415%
  • 584%
  • Tuotteen laatu
    Arvosana 4.9/54,9
  • Vastinetta rahalle
    Arvosana 4.7/54,7
  • Nopeus
    Arvosana 4.8/54,8
  1. Hyvä ja nopea SSD

    Arvosana 5/5
    Työssäni tarvitsen hyvää SSD:tä joka on tarpeeksi nopea lukemaan ja kirjoittamaan satojatuhansia pieniä tiedostoja. Näin muutaman viikon käytön jälkeen on toiminut itselläni varsin mainiosti. Nähtäväksi jää että kuinka monta vuotta kestää.
    Mechanik
  2. Jäätävän nopea

    Arvosana 5/5
    Pitää sen, mitä lupaakin: aivan jäätävän nopea PCIe 4.0 -kovalevy. Ei toki sisällä kiinteää siiliä, mutta se oli minun käytössäni puhdas bonus, koska emolevyn mukana tuli siilit kaikkiin M2-paikkoihin. Hyvä hinta / laatu -suhde ja myös mukavan mittava takuu.
    soris35–44v
  3. Sopiva läpyskä uuteen koneeseen

    Arvosana 5/5
    Laitoin PC:n uusiksi ja tästä kohtuuhinnalla sopivasti tallennustilaa. Toimii.
    aleksi35–44v
  4. Hyvin toimii

    Arvosana 5/5
    Hyvin toimiva levy omiin tarpeisiin. En ole erikseen testannut nopeutta, mutta pari viikkoa on toiminut mainiosti kannettavassa tietokoneessa, jota käytän pääosin pelaamiseen. Levylle olen asentanut Linux ja Windows käyttöjärjestelmät ja molemmat toimivat ongelmitta. En osaa sanoa olisiko 10€ halvempi melko samanlainen mutta hieman hitaampi WD Blue levy ollut parempi ostos, mutta hintaero oli niin pieni että tämä ostos oli mielestäni ihan hyvä.
    Elian18–24v
  5. WD Black SN770 2 Tt M.2

    Arvosana 5/5
    todella nopea ja varma toiminen levy. hinta/laatu Kohillaan. Nopea. Woltilla kotiin 55min. Suosittelen
    Wille55–64v
  6. Ssd

    Arvosana 5/5
    Melko nopeasti tuli perille. Asennus oli yksinkertainen, simppeli plug-and-play. Tosi nopealta tuntuu tavallisessa käytössä, isompi 2tb koko ei tunnu vauhdissa ollenkaan
    I Karasti25–34v
  7. Ripeä kovo

    Arvosana 5/5
    Muutaman kuukauden käytön jälkeen voi todeta, että ainakin omaan käyttöön nopeutta piisaa hyvin ja muutenkin toiminut kuten pitää. Liittenä jonkin sortin osviittaa käytännön suorituskyvystä Steamin kautta vähän isompaa peliä asennellessa. Ainakin omalla kohdallani piti tosin hankkia tähän erikseen jäähdytysripaa, sillä meinasi lämmöt nousta liian korkeiksi ilman. Kovon asennus emon takana, joten ilmankierto todella heikko, mikä varmasti osaltaan vaikuttaa asiaan... mutta kyllä nämä nopeammat nvme tikut osaa joka tapauksessa lämmetä käytössä.
    HannuPee45–54v
  8. Really worth it

    Arvosana 5/5
    I was using a hard drive before,so slow but this SSD for the price has solve so many of my problems even in gaming textures load super fast and cyberpunk 2077 loads in 3 seconds really recommend this for gaming and normal use!
    Eduardo25–34v
  9. Nopea ja tilava

    Arvosana 5/5
    Ei mitään valittamista. Tavaraa mahtuu ja ne löytyy vikkelästi.
    himpinen35–44v
  10. HP Victus 15L TG02-0858no -päivitykseen

    Arvosana 5/5
    Alkuperäinen 512 Gb levy loppui auttamatta kesken joten tämä osui hinnan ja nopeuden puolesta kohdilleen. Pakettikoneissa joutuu aina vähän jännittämään että toimiiko ja tämäkin meinasi aiheuttaa ärräpäitä. Koska koneessa vain yksi M.2 paikka levylle niin uuden isomman levyn lisääminen vaati vähän ylimääräistä. Clonezilla Live -tikulla tuli koitettua vanhan levyn siirtoa ulkoiselle USB-levylle joka onnistuikin. Vanha levy pois ja samalla softalla palautus uuteen. Koska levyllä ollut recovery-osio meni vanhan C-aseman perään (olisi varmaan saanut advanced asetuksilla säädettyä), jäi vapaa allokoimaton vapaa tila loppuun ja tätä ei saa käyttöön ilman että tuo recovery-osio siirretään loppuun. Tämäkin hoitui ilmaisella AOMEI Partition Assistantilla ja sitten vapaa tila C-aseman jatkoksi. Kone käynnistyi mutta jostain syystä jäätyi satunnaisesti siten että hiiri vain liikkui ja Event Viewer herjaili levyyn liittyvistä viiveistä tms. Windows repair ei auttanut, vaikka teki koko tyhjennyksen ja ajeli chkdsk jne. Lopulta homma hoitui poistamalla kaikki osiot Gpartedilla ja asentamalla koko kone uudelleen HP:n recovery USB -tikulla jonka sai tehtyä Windows Storesta löytyvällä apilla. Tämän jälkeen toiminut tosi hyvin ja levykin näkyy oikeannimisenä Device Managerissa. Veikkaan että jotain meni osioinnissa pieleen tai joku ajuri tms. oli mutkalla uuden vs vanhan välillä. Eli jos sama edessä niin ehkä helpoimmalla pääsee kun ottaa suoraan tiedostoista varmuuskopiot ulkoiselle levylle (tai OneDrivelle), tekee tuon HP:n palautustikun, vaihtaa levyn ja asentaa koko koneen uudelleen tehdasasetuksilla uudelleen tikun avulla.
    Keba35–44v
  11. Lue kaikki 13 tuotearvostelua

Tuote-esittely

Päivitä tietokoneesi korkeammalle suorituskykytasolle - saat lyhyemmän käynnistysajan, nopeampaa sovellusten käynnistystä ja tietojen latausta. WD Black SN770 on erittäin suorituskykyinen ja luotettava SSD-kovalevy. PCIe Gen4 -liitännällä varustettu SN770 SSD sopii ominaisuuksiltaan mainiosti myös pelaamiseen lisäten pelin reagointikykyä, minimoimalla pätkimisen ja vähentämällä latausaikoja.

Huom! Louhintatrendin vuoksi tarkistamme huoltoon toimitetut levyt. Jos levyn Terabytes Written -arvo ylittää valmistajan suosituksen emme vaihda levyä uuteen tai huolla sitä.

  • Kapasiteetti: 2 Tt
  • Lukunopeus: jopa 5150 Mt/s
  • Kirjoitusnopeus: jopa 4850 Mt/s
  • Väylä: PCIe 4.0 x4 NVMe
  • Koko: M.2 2280
  • Tekniikka: SSD (Solid State Disk)
  • Kirjoituskestävyys: 1200 TBW

Tuotekoodit ja brändi

Tuotenumero
793114
Brändi
WD
Valm. tuotekoodi
WDS200T3X0E

Tuotteen linkit

false