Siirry sisältöön
Verkkokauppa.com – Todennäköisesti aina halvempi

Seagate BarraCuda 8 Tt SATAIII 256 Mt 3,5" -kovalevy

Maksupalvelut

Arvostelut

Arvosana 4.3/5 perustuen 7 arvosteluun4,3
Lue kaikki 7 tuotearvostelua
  • 10%
  • 20%
  • 30%
  • 471%
  • 528%
  • Tuotteen laatu
    Arvosana 4.4/54,4
  • Vastinetta rahalle
    Arvosana 4.7/54,7
  • Nopeus
    Arvosana 4.4/54,4
  1. Paljon tallennustilaa edullisesti

    Arvosana 5/5
    Levy asentui helposti ja lähti toimimaan ongelmitta. Levy tarjoaa paljon edullista tallennustilaa pöytäkoneeseen. Erittäin soveltuva ainakin backup-levyksi tai massatallennustilaksi. Suosittelen.
    Riksa45–54v
  2. 2Tb kasvatus 8Tb:n

    Arvosana 5/5
    2×2Tb Buffalo verkkolevyn RAID0 levyt täyttyivät joten hankin 2 8Tb Seagate kiintolevyä niiden tilalle. Vaihto ja levytilan kasvatus meni tosi hienosti ja automaattisesti. Levyt ovat toimineet moitteettomasti ja levytilaa on nyt tarpeeksi moneksi vuodeksi.
    Kentsu65 tai yli
  3. Riittävän tilava levy

    Arvosana 4/5
    Sellaiseen päivittäiseen käyttöön ihan passela levy. Ja 8 teraa on jo melko paljon. Hinta/koko suhteessa edullisesta päästä.
    Jmjm45–54v
  4. Seagate BarraCuda 8 Tt SATAIII 256 Mt 3,5

    Arvosana 4/5
    The disk arrived in the store very quickly and the purchase and registration were convenient. The drive is very quiet. The disk works without vibration. Disc temperature is normal. The write speed is as expected. I recommend this disc.
    Drmit45–54v
  5. Massamuistia hyvään hintaan

    Arvosana 4/5
    Ostin kovalevyn pääsäännössä ulkoiseksi kovalevyksi varmuuskopioita varten. Liitin kovalevyn SATA 3,5" koteloon ja alustin levyn. Levy toimi tämän jälkeen loistavasti. Nopea ja hiljainen, enkä ole tähän asti kohdannut mitään ongelmia levyn kanssa. Kaikki varmuuskopiot, kuvat ja videoprojektit kopioitui hyvin levylle, ja tilaa jäi silti runsaasti. Hinta per Gt on tässä erinomainen, sillä saat tähän hintaa paljon enemmän muistikapasiteettia verrattuna samanhintaisiin ulkoisiin kovalevyihin tai SSD levyihin. En osaa sanoa miten hyvin kovalevy toimii jos käyttää tätä normaalina tietokoneen massamuistina (jossa on siis käyttöjärjestelmä jne), mutta mielestäni ainakin read-write nopeus näyttäisi olevan hyvä myös tällaiseen käyttöön. Suosittelen kuitenkin jotain SSD levyä tämän sijasta, jos aiot siis asentaa tähän käyttöjärjestelmän... Huomautuksena haluan vielä lisätä että levy kannattaa alustaa GUID Partition Table (GPT) muodossa, sillä näin isossa levyssä ei Master Boot Record (MBR) toimi. Tiedostojörjestelmäksi kannattaa valita NTFS jos käytät windowsia, ja linuxia käyttäessä kannattaa käyttää joko Ext4 tai Btrfs tiedostojärjestelmää, sillä nämä tukevat hyvin näinkin massiivisia levyjä ja tukevat lisäksi journalointia.
    cdyTee
  6. Seagate BarraCuda 8 Tt SATAIII 256 Mt

    Arvosana 4/5
    Vanha kiintolevy 4Tt oli melkein täynnä joten ostin tämän 8Tt kiintolevyn. Siirsin kaikki tiedot uudelle levylle se kylläkin kesti lähes vuorokauden mutta nyt on vielä puolet levystä tyhjää ja myös vanhan levyn tyhjensin muuta käyttöä varten.
    Art65 tai yli
  7. Hyvä ja iso SATA levy

    Arvosana 4/5
    Muutaman kuukauden ollut käytössä koneen 2. levynä. Primäärilevynä Kingston KC3000 2048 Gt. Toimii hyvin erilaisten työ- ym.tiedostojen tallennuspaikkana. Kotelona on Fractal Design Torrent Compact TG ja osittain levyn sijainnista johtuen (kotelon yläosa) levyn käyntiääni on tosin kuuluva mutta ei kuitenkaan häiritsevä. Asennuksessa kannattaa harkita vaimentamista mikäli kotelossa kovia pintoja levyn läheisyydessä.
    Mika45–54v

Tuote-esittely

Seagate BarraCuda -sarjan levyt on ensisiajaisesti suunnattu työasemiin, kotipalvelimiin sekä vaikka USB-kotelon sisälle. Levyt on suunniteltu ja valmistettu hyödyntäen valmistajan yli 20 vuoden kokemusta alalta.

  • Kapasiteetti: 8 Tt
  • Liitäntä: SATAIII 6 Gb/s
  • Tiedonsiirtonopeus:(Max Sustainable Transfer Rate) 190 Mt/s
  • Pyörimisnopeus: 5400 RPM
  • Välimuisti: 256 Mt
  • Takuu 24kk
false