Siirry sisältöön
Verkkokauppa.com – Todennäköisesti aina halvempi

WD Blue SA510 1 Tt M.2 SATA -SSD-kovalevy

Maksupalvelut

Arvostelut

Arvosana 4.3/5 perustuen 6 arvosteluun4,3
Lue kaikki 6 tuotearvostelua
  • 10%
  • 20%
  • 30%
  • 466%
  • 533%
  • Tuotteen laatu
    Arvosana 4.7/54,7
  • Vastinetta rahalle
    Arvosana 4.3/54,3
  • Nopeus
    Arvosana 4.2/54,2
  1. m2 ruuvi puuttuu

    Arvosana 5/5
    Täysin kelvollinen tuote, yksi ongelma on, ettei mukana ole ruuvia jolla tämä ruuvataan kiinni emoon. Ohjeissa on, että pitäis antaa ammattimiehen asentaa. Ei ole iso ongelma jos kasaat itse konettasi ja sulla on emon mukana tulleet ruuvit, mutta kun asentaa halpisvalmispakettikoneeseen jossa ei ole ruuveja niin...ei ole bulkkitavaraa joten paikat josta saat järkevään hintaan on vähissä. Jos ruuvin hinta on 10 prosenttia tämän hinnasta niin alkaa olla jo hupaisaa. Saati sitten jos viet ammattimiehen asennettavaksi. Käsittääkseni joissain m.2 levyissä on ruuvi mukana.
    kyllästynyt rakenteluun55–64v
  2. Helppo levypäivitys vapaaseen M.2 paikkaan

    Arvosana 5/5
    Vajaan viikon ollut käytössä, ja nopeus tuntuu olevan luvattu ainakin näin alkuun, kun olen siirtänyt sille pelejä. Ei ongelmia Linuxissa, toimii hyvin LUKS+LVM+ext4. Ison pöytäkoneen kotelossa en ole vielä saanut levyn ilmoittamia lämpötiloja nousemaan edes 40:een asteeseen, joten ei tunnu tarvitsevan jäähdytyslevyä tai -siiliä. Pelejä siirtäessä tuli kirjoitettua satakunta gigatavua yhtä kyytiä, tosin nopeutta rajoitti lähteenä olleiden SSD ja HDD levyjen nopeudet, joten jatkuvaa pitkäaikaista maksiminopeutta ei tullut testattua. Valitsin nimenomaan tämän hitaamman SATA levyn PCIe:n sijasta, koska emolevyni ja erityisesti prosessorini tietoja lukiessa tulin siihen ymmärrykseen, että PCIe liitäntäinen M.2 levy saattaisi syödä PCIe kaistoja näytönohjaimelta. Pelasin siis varman päälle näytönohjaimeni suhteen, sen nopeus on kuitenkin tärkeämpi. Uudemmalla prosessorilla ei ehkä olisi tätä riskiä.
    pquppi35–44v
  3. Edullinen teranen M.2

    Arvosana 4/5
    Ota huomioon M-profiili liitännässä. Ei toimi kaikkien emolevyjen kanssa!
    VJP8535–44v
  4. Lisävuosia vanhalle läppärille sopuhintaan

    Arvosana 4/5
    Tämä WD:n levy on edullinen päivitys vanhemmalle SATA-SSD M.2 levyä käyttävälle kannettavalle. Hankin tämän korvatakseni 6v. vanhan HP-XEON-prossua käyttävän laptopin osittain vioittuneen 512 GB SSD-levyn. Helppo asennus - vanha pois ja uusi tilalle. Sen jälkeen partitiointi ja käyttiksen uudelleen asennus HP:n Support Assistant-sovelluksella joka tunnisti kätevästi koneen hoitaen hienosti myös käyttiksen aktivoinnin vaikka vaihdoin samalla Win7:sta Win10:iin. Vanha levy jäi uudelleen formatoinnin/viottuneden sektorien käytön eston jälkeen lisätilaksi toiseen SSD muistipaikkaan. Kaiken kaikkiaan sujuva päivitys. Vanha läppäri sai edullisesti muutaman vuoden lisäaikaa, vaikkei itse XEON-prossulle enää Win11 tukea olekaan. Kuukauden käyttökokemuksella näyttää toimivan moitteettomasti kohtuullisella nopeudella jopa DAW-työasemakäytössä kunhan säätää bufferit riittäviksi.
    Andersson65 tai yli
  5. WD blue sata ssd

    Arvosana 4/5
    Nopea toimitus ja hyvin toimiva tuote, tyytyväinen ostokseen.
    wd ssd45–54v
  6. Hyvä levy, jos asennustarvikkeet ovat valmiina

    Arvosana 4/5
    Kuten muutkin arvostelijat ovat ilmaisseet, mukana ei tule ruuvia, mikä on tässä hintaluokassa eriskummallista. Levy itsessään vaikuttaa laadukkaalta, ja täyttää luvatun mukaiset nopeudet. Nopeasta levystä ei ole kyse, mutta on täysin riittävä esimerkiksi pelien ja muiden suurien tiedostojen jatkuvaan käyttöön. Hinta-laatu-suhdetta on vaikea arvioida, kun verkkokauppa.com nostaa jatkuvasti hintoja. Alle kuuukauden takaiseen hintaan muutos on melkein kymmenen prosenttia.
    Sheidz18–24v

Tuote-esittely

Päivitä tietokoneesi korkeammalle suorituskykytasolle - saat lyhyemmän käynnistysajan, nopeampaa sovellusten käynnistystä ja tietojen latausta.

WD Blue on erittäin suorituskykyinen ja luotettava SSD-kovalevy.

  • Kapasiteetti: 1 Tt
  • Lukunopeus: jopa 560 Mt/s
  • Kirjoitusnopeus: jopa 520 Mt/s
  • Liitäntä: SATAIII (6 Gt/s)
  • Koko: M.2 2280
  • Tekniikka: SSD (Solid State Disk)
false